Fren Bobin Sarma


      Elektrik motorları ve fren sistemleri, herhangi bir tesis için kritik bir bileşen olarak hizmet eder. Bununla birlikte, elektrik motorları, iş operasyonlarını kesintiye uğratabilecek, üretkenliği azaltabilecek ve bir şirketin kârlılığını olumsuz yönde etkileyebilecek motor arızalarına ve arızalarına yol açan herhangi bir sayıda soruna eğilimli olabilir.

      Elektrik motorlarının arızalanmasına birçok faktör sebep olabilir. Olumsuz çalışma koşulları başlıca neden olarak sayılabilir. İster elektriksel, ister mekanik veya çevresel olsun, bir elektrik motorunun ömrünü önemli ölçüde kısaltabilir.

      En yaygın mekanik arızalar mil dengesizliği, gevşeklik, yanlış hizalama ve yataklardır. Genellikle bu mekanik arızalar birbiriyle ilişkilidir: mil dengesizliği, gevşeklik veya düzeltilmeden bırakılan yanlış hizalama, rulmanlar üzerinde artan kuvvetlere neden olur ve bu da rulmanların hızlı aşınmasına neden olur.

      Tek veya çok kademeli transformatörlerde, kaynak transformatörlerinde, yükseltici/düşürücü transformatör varyasyonlarında revizyon ve geri sarma yapılabilir ayrıca jeneratörleri, fren ve debriyaj ünitelerini ve elektro mıknatısları tamir edilebilir. Mekanik fren bobini sarma, ekipmanın geri yüklenmesini ve optimum performans sunmasını sağlar.

      Fren bobini, mühendislik, hassasiyet ve detaylı hesaplama gerektiren kompleks bir iştir. Özellikle fren sargılarında önemli olan kesit hesabı, akım hesabı iletken kesitleri ve çap ölçüleri gibi konularda deneyim gerektirir.

      Nev Teknoloji olarak her türlü bobin sarma makinası üretme kapasitesine sahibiz. Özel tasarım bobin sarma makinaları ile işinize göre üretilen sistemlerle fark yaratın. 0.1mm tel çapından başlayan bobin sarma makinalarımız istenilen tel kalınlığını hatasız bir şekilde teli koparmadan sarmaktadır. Bobin sarma makinaları, trafo sarma makinaları, endüvi sarım makinaları, servo sarma makinaları, motor stator sarma makinaları, motor fren bobini sarma makinaları, DC motor sarma makinaları, troid sarım makinaları ve diğer sarma makinalarımızla hizmetinizdeyiz. Dokunmatik ekran ve kolay kullanım ara yüze sahip bobin sarma makinalarımız iki yıl garantilidir.

      

 
1 2 3
Bobin sarma makinası nev teknoloji

NEV MF250

Bobin sarma işlemlerindeki materyaller sektöre göre değişiklik gösterse de, bobinler birçok makineli iş sektöründe yer alan ürünlerdir. Bobin sarma makineleri, bobinin ve sarılacak telin ebatına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Sargı boyu, nüve çapı, tur sayısı gibi...

Detaylı Bilgi
Bobin sarma makinası nev teknoloji

NEV MS75

Motorların statorlarının sarımı oldukça zor ve dikkat isteyen bir iştir. Gerek motorların çok farklı boyutlarda olması, gerek kullanılan telin kalınlığı, gerekse farklı motor üreticilerinin farklı tasarıma sahip motorları düşünüldüğünde oldukça dikkat edilmesi...

Detaylı Bilgi
Bobin sarma makinası nev teknoloji

NEV MS110

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz bobin makinaları ile artık hızlı ve zahmetsizce bobin sarma işlemlerinizi kısa süre içinde tamamlayabileceksiniz. Özel tasarım, özel yazılım ve kolay kullanım özellikleri ile büyük motorların stator bobinlerini, hassas ayarlamalar ile...

Detaylı Bilgi