AC Motor Bobin Sarımı


      Stator sargılar aracılığı ile aldığı elektriği rotor kısmına aktarıp dönme işlemi gerçekleştiren ve bu dönme sonucu mekanik enerjiye dönüştüren elektrik makinelerine AC Motor denir. Çalışma prensipleri açısından aynı zamanda AC Motorlara indüksiyon motorları da denir.

      AC Motor türü sanayide en yaygın kullanılan motor türlerinden biridir. AC Motor Asenkron Motor arızası durumunda sanayi üretimini etkileyen ve oldukça fazla zarara neden olabilecek bir öneme sahiptir. Bu motorların düzenli bakımları, onarım ve teknik hasarların giderilmesi ile sorunsuz uzun yıllar güvenle kullanılır.

      AC Motor hasar tespiti dikkatlice yapılmalıdır. Arızalar; rotor ve stator sargılarında, fren bobini sargısında, manyetik karıştırıcı sargılarında olabilir. Sanayi makinelerinin kalbi olan AC motorların hasarları, teknik arızaları ile oluşan tüm hatalarına çözüm üretilmelidir.

      AC Motor bakımı aynı zamanda motorun tüm aksamlarının kontrolden geçmesini sağlar. Güç testi, Volt testi gibi işlevselliğini etkileyecek durumların tespiti ve önceden onarımını sağlanmalıdır. Motorun durumuna göre bakım ve ihtiyaçları değişeceği gibi genel olarak bakımda yapılan işlemler şunlardır; Sargı Temizlikleri, Elektriksel ve Mekaniksel Ölçümler, Rotor, Kaplin, Fan Balansı.

      Nev Teknoloji olarak her türlü bobin sarma makinası üretme kapasitesine sahibiz. Özel tasarım bobin sarma makinaları ile işinize göre üretilen sistemlerle fark yaratın. 0.1mm tel çapından başlayan bobin sarma makinalarımız istenilen tel kalınlığını hatasız bir şekilde teli koparmadan sarmaktadır. Bobin sarma makinaları, trafo sarma makinaları, endüvi sarım makinaları, servo sarma makinaları, motor stator sarma makinaları, motor fren bobini sarma makinaları, DC motor sarma makinaları, troid sarım makinaları ve diğer sarma makinalarımızla hizmetinizdeyiz. Dokunmatik ekran ve kolay kullanım ara yüze sahip bobin sarma makinalarımız iki yıl garantilidir.

      

 
1 2 3
Bobin sarma makinası nev teknoloji

NEV MF250

Bobin sarma işlemlerindeki materyaller sektöre göre değişiklik gösterse de, bobinler birçok makineli iş sektöründe yer alan ürünlerdir. Bobin sarma makineleri, bobinin ve sarılacak telin ebatına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Sargı boyu, nüve çapı, tur sayısı gibi...

Detaylı Bilgi
Bobin sarma makinası nev teknoloji

NEV MS75

Motorların statorlarının sarımı oldukça zor ve dikkat isteyen bir iştir. Gerek motorların çok farklı boyutlarda olması, gerek kullanılan telin kalınlığı, gerekse farklı motor üreticilerinin farklı tasarıma sahip motorları düşünüldüğünde oldukça dikkat edilmesi...

Detaylı Bilgi
Bobin sarma makinası nev teknoloji

NEV MS110

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz bobin makinaları ile artık hızlı ve zahmetsizce bobin sarma işlemlerinizi kısa süre içinde tamamlayabileceksiniz. Özel tasarım, özel yazılım ve kolay kullanım özellikleri ile büyük motorların stator bobinlerini, hassas ayarlamalar ile...

Detaylı Bilgi